Vacature

IT Auditmanager

Sector:
Rijksoverheid

Vakgebied:
Auditing

Dienstverband:
Detachering / Interim, Freelance, Tijdelijk

Locatie:
Den Haag

Periode:
02-09-2019 - 31-12-2019

Uren:
36 uur

Deel vacature

linkedin twitter mail facebook-square

Voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland zijn wij op zoek naar IT Auditmanager die ervaring heeft met Oracle eBS

Over de opdrachtgever

Rijksoverheid

Jouw functie

RVO heeft in het kader van de ontwikkeling van de financiële processen ten behoeve van de opdracht Tijdelijke Commissie Versterking én de doorontwikkeling van de geharmoniseerde beleidsadministratie een IT auditmanager nodig.

De opdracht behelst:
a) Onderzoek naar de kwaliteit en beheersing van bestaande informatiesystemen. Adviseren over opzet en bestaan van een stelsel van beheersmaatregelen ter waarborging van een betrouwbare implementatie van het financieel informatiesysteem. Daarnaast het toetsen op volledigheid en werking van de financiële processen in het kader van de opdracht voor ondersteuning van de Tijdelijke Commissie Versterking (TCV);

b) Vormgeven van het strategisch adviseurschap op het snijvlak van financiële processen en ICT en de beheersing van IT- projecten . Als voorbeelden zijn daar de vorming van een SSO bij de Kas Verplichtingen administraties en de aansluiting op de geharmoniseerde beleidsadministratie van het DGF en het uitvoeringsplatform beleidsmatige inkopen (UPIB).

De IT auditmanager werkt nauw samen met de kwartiermaker TCV (tevens afdelingsmanager F&C), de teammanager Beleidsadministratie F&C en het hoofd bedrijfsvoering van de Nationaal Coördinator Groningen (NCG).

Deze opdracht vindt plaats op de volgende onderwerpen:
• Een optimaal werkende keten voor RVO.nl ten behoeve van ondersteuning van het primaire proces van de TCV,
waarbij betalen en verantwoorden op een efficiënte en betrouwbare wijze kunnen worden geborgd in Oracle eBS.
• Advies aan de NCG en EZK voor wat betreft IT en financiën.
• Coachen en begeleiden van medewerkers van de financiële afdeling van RVO en NCG.
• Optimale samenwerking en uitwisseling met de Beleidsadministratie, lijnmanagers, het CIO Office, FEZ, ADR, projectmanagement aansluitende projecten (UPIB, DGF etc.) en DICTU.
• Een goede organisator van mensen en processen.

 

 

Wat vragen wij van jou?

• Je hebt een academisch werk- en denkniveau en ruime ervaring met de controle en beheersing van complexe administratieve systemen en processen.
• Je hebt ruime, aantoonbare, actuele kennis rondom de beheersing van IT-projecten, Oracle eBS en bestaande koppelingen tussen primaire systemen en Oracle eBS alsmede kennis van de Financials Accounting Hub van Oracle eBS. Ook is vereist ruime aantoonbare actuele kennis en ervaring van de financiële verantwoording van de primaire processen en de vertaling naar financiële administratie en verantwoording, bijv. de financiële processen rond subsidies (Nationaal én EU), garanties, kredieten en risico kapitaal.
• Je hebt aantoonbare ervaring met transitie van de financiële functie en de inkoopfunctie van private activiteiten naar het publieke domein. En bij voorkeur een netwerk bij de NAM, CVW en NCG.
• Je bent in staat de liaisonrol op financieel en IT-gebied te vertegenwoordigen tussen NCG, TCV en FEZ.
• Je hebt aantoonbare ervaring met scrum/agile.
• Je beschikt over leidinggevende ervaring en bent analytisch sterk en in staat om complexe vraagstukken te vertalen naar adviezen en structurele oplossingen (organisatorisch, technisch en/of procedureel).
• Je beschikt over goede communicatieve-, organisatorische- en adviesvaardigheden. Je bent pro-actief, kritisch, flexibel en hebt een klant- en oplossingsgerichte instelling. Daarnaast neem je initiatieven om werkwijzen en systemen te optimaliseren.

 

Direct solliciteren

Meer informatie

Geïnteresseerd? Verstuur ons zo snel als mogelijk jouw cv voorzien van korte motivatie en uurtarief! Gebruik de button ‘Direct Solliciteren’ ! Of neem contact op met Ewoud Heineken +316 52 76 54 50 of stuur een mail met je CV naar e.heineken@bakertilly.nl