Over Baker Tilly Interim Financials

Zoekt u een goede HR professionals? Wij zorgen voor de beste match.

Goede matching

Persoonlijke benadering

Geavanceerde tooling

Maatwerk

Groot netwerk

Flexibele inzet

Betrouwbare partner

Ervaren kennisinstelling

SNA Keurmerk

Onze HR professionals

Al onze HR professionals zijn hoogopgeleid en hebben kennis van zaken. Voor iedere rol en positie kunnen wij de juiste kandidaten leveren. Of u nou een zeer ervaren HR manager zoekt of een jonge, enthousiasme HR medewerker.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor interim HR professionals die het beste aansluiten bij de behoefte van uw organisatie. Wij zorgen voor de beste match!

Ben je zelf interim HR professional en zoek je een nieuwe opdracht? Bekijk onze vacatures of Upload jouw CV.

Onze opdrachtgevers

Tot onze opdrachtgevers behoren bedrijven, overheden en not-for-profit organisaties. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze organisatie

Wij zijn een landelijk opererende accountants- en adviesorganisatie en dat heeft een aantal voordelen voor zowel onze opdrachtgevers als onze interim HR professionals:

  • naast een pool van zelfstandig opererende HR professionals beschikken wij ook over interim HR professionals in vaste dienst van Baker Tilly
  • de volledige kennisorganisatie van Baker Tilly staat ter beschikking van onze interim HR professionals

Meer over onze organisatie

Ons team

Ons team van ervaren accountmanagers, ondersteund door een efficiënte back office, zorgen voor de best mogelijke match tussen onze opdrachtgevers en onze interim HR professionals.

Teamleden

Academy

Speciaal voor onze interim financials hebben wij de Academy voor Interim Financials opgericht. Onze zelfstandige HR professionals krijgen korting voor onze trainingen en cursussen via een spaarregeling. Echter iedereen kan zich aanmelden voor onze trainingen en cursussen.