Voordelen voor opdrachtgevers

Goede matching

Persoonlijke benadering

Geavanceerde tooling

Maatwerk

Groot netwerk

Flexibele inzet

Betrouwbare partner

Ervaren kennisinstelling

SNA Keurmerk

Alle voordelen op een rij

Goede matching

Wij streven altijd naar de best mogelijke match tussen opdrachtgever en interim HR professional.

Voor het realiseren van de beste match hebben wij een efficiënt proces ingericht
waarbij persoonlijk contact voorop staat.

Persoonlijke benadering

Onze accountmanagers investeren tijd en energie om de organisaties van onze opdrachtgevers te leren kennen. Daarnaast kennen onze accountmanagers al onze interim HR professionals persoonlijk.

Door deze persoonlijke aanpak zijn wij in staat om u HR professionals te leveren die uitstekend passen binnen uw bedrijfscultuur en uw team.

Geavanceerde tooling

Naast dat wij al onze interim HR professionals persoonlijk kennen, maken wij voor de selectie van de best passende HR professional(s) ook gebruik van de meest geavanceerde recruitment tooling.

Hierdoor kunnen wij naast werkervaring en kwalificaties ook selecteren op basis van extra criteria zoals branchekennis, karakter, uurtarief en beschikbaarheid.

Maatwerk

Wij zijn groot genoeg om interim HR professionals te leveren die het beste bij uw organisatie passen en wij zijn klein genoeg om flexibel in te springen op uw behoefte. Dit stelt ons in staat om maatwerk te leveren.

Groot netwerk

Wij beschikken over een uitgebreide pool van flexibel inzetbare HR professionals. Deze pool bestaat uit HR professionals in vaste dienst van Baker Tilly en zelfstandig opererende HR professionals. Hierdoor kunnen wij voor u altijd de best passende HR professional inzetten.

Wij gaan altijd voor de beste match!

Flexibele inzet

De wijze waarop wij zijn georganiseerd, stelt ons in staat om flexibel in te springen op uw wensen en behoeften.

Of u nu op zoek bent naar slechts één interim HR professional of een heel projectteam, een ervaren HR manager of een ambitieuze starter, voor fulltime of parttime, voor twee dagen of een half jaar, wij kunnen u altijd een maatwerkoplossing aandragen.

Betrouwbare partner

Onze HR professionals zijn zorgvuldig gescreend en getest voordat wij hen aan u voorstellen.

Verder kent onze organisatie een sterke focus op kwaliteit.

Ervaren kennisinstelling

Wij zijn onderdeel van een kennisinstelling die al meer dan 100 jaar bestaat. Onze opdrachtgevers waarderen onze focus op kwaliteit.

Verder investeren wij continu in de kwaliteit van onze HR professionals en onze andere interim financials. Speciaal hiervoor hebben wij de Academy voor Interim Financials opgericht.

SNA Keurmerk

Als één van de weinige accountantsorganisaties binnen Nederland beschikt Baker Tilly over het SNA Keurmerk.

Het SNA Keurmerk geldt als de norm voor betrouwbaarheid op het gebied van arbeid en verloning.